KAPLAN TEMPOYU ARTIRIYOR

Adanaspor, 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde devam etti. Ciccolini yönetiminde yapılan antrenman 1 saat sürdü. Antrenman koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Dar alanda top kapma ve pas çalışmaları yapan Turuncu-Beyazlılar, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

 

Adanaspor, oynadığı ilk dört maçında 1 galibiyet, bir beraberlik ve 2 yenilgi alarak 4 puan topladı. Turuncu-Beyazlılar, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşısında aldığı 6-1’lik yenilgiyle şu anda ligde en fazla gol yiyen takım durumunda olurken de rakip filelere de 6 gol gönderdi. Adanaspor, topladığı 4 puanla ligde şu anda 16.sırada bulunuyor. Turuncu-Beyazlı yönetimin, transfer döneminin devam ettiği bugünlerde takıma takviye yapmayı düşündüğü belirtildi. Defans hattını ve kaleci sorununu çözen yönetim şimdi de orta saha, kanatlara ve bir de santrafor bölgesine transfer yapmayı planlasa da önlerinde iki günlük bir zaman kaldı. Bu iki gün içerisinde yönetimin nasıl bir reaksiyon göstereceğini hep birlikte göreceğiz.

Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini antrenman sonrası futbolcularla bir araya gelerek Ankara Keçiörengücü maçının önemini anlatarak hata yapmamaları lükslerinin olmadığını söyledi. Ciccolini, “Ligin dördüncü haftasında oynadığımız Manisa Futbol Kulübü karşısında iyi oynamasak da puan almasını bildik ve milli araya moralli girdik. Milli ara başlar başlamaz çalışmalarımıza başladık. Transfer olan arkadaşların da gelmesiyle çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bazen günde çift, bazen de tek antrenman yaparak futbolculara koordinasyon, dar alanda top kapma ve pas çalışmaları yaptırıyoruz. Oyuncularım antrenmanda verdiğimiz görevleri ellerinden geldiğince çok iyi yapıyorlar. Önümüzde kısa bir süre kaldı, bu süre içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pazartesi günü oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçında taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz, onların desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor