KAPLAN TOPLANDI

Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde toplanarak start verdi. Turuncu-Beyazlılar da antrenmanda futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlendi.

Ligin ilk yarısına Samsunspor mağlubiyetiyle giren Adanaspor’da ikinci yarıya daha iyi girmek için isi sıkı tutuyorlar. Öncelikle ara tranfser döneminde eksik bölgelere takviye yapılacağı ve takımın duran toptan gol yeme alışkanlığının sona erdirilmesi için çalışmalar yapılacağı belirtildi. Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Bir haftalık aradan sonra bugün tekrar takımla birlikte çalışmalara başladık. Önümüzde iki haftadan az bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Lige bizim bir puan üstümüzde olan Tuzlaspor deplasmanında başlayacağız. 15 Ocak Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacağımız rakibimiz bizim gibi kötü günler yaşıyor. İki ekip içinde önemli maç olacağı kanaatindeyim. Ama biz galip gelerek lige başlamak istiyoruz” dedi.

Takımın tecrübeli isimlerinden ve golcü kimliğiyle ön plana çıkan Ahmethan Köse ise, “Ligin ilk yarısında bizden beklenmedik şekilde kötü sonuçlar aldık. Taraftarlarımızı çok üzdük. İnşallah ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alarak hem taraftarlarımızla barışmak istiyoruz, hem de bu kötü durumdan bir an önce kurtulmak çabasındayız” diye koknuştu. Bu arada İngiltere Championship ekiplerinden Burnley’in Youssef Bennasser’i transfer listesine aldığı iddia edildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor