Kaplan umut verdi

Adanaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı hazırlık maçından Süper Lig takımı İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak ileriki haftalar için yaptığı mücadele ile umut verdi.

Kayacık Konyaspor Tesisleri’nde oynanan özel maçta Adanaspor, İsa, Serdar, Evren, İhsan, Özkan, Serhat, Abdulkadir, Furkan, Marvin, Enes ve Eren 11’i ile sahaya çıktı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ikinci yarıda Veli, Özgür, Semir, İbrahim, Mustafa, Şahin ve Özer’e şans verdi.

 İttifak Holding Konyaspor ise sahaya, Ertuğrul, Volkan Fındıklı, Ali Turhan, Selim Ay, Mücahit, Rıad, Amir, Ali Çamdalı, Savaş, Alper ve Ali 11’i ile sahaya çıktı.
 
Goller: 65′ Eren Keleş (Adanaspor), 12’R.Bajic (İttifak Holding Konyaspor)

Adanaspor, ilk yarıda rakibinin 12.dakikada attığı golle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen, ikinci yarıda etkili futbol oynayarak güçlü rakibi karşısında 65.dakikada Eren Keleş’in ayağında beraberlik golünü kazandı. Bu golden sonra da galibiyet şansı yakalayan Turuncu-Beyazlı ekip bunlardan yararlanamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “Futbolcularımın Konyaspor karşısında oynadığı futbol ve gösterdikleri direnç karşısında çok mutluyum. İnşallah bu futbolu ve direnci önümüzdeki hafta oynayacağımız Giresunspor karşısında da göstererek taraftarlarımızla barışmak istiyoruz” diye konuştu. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor