KAPLAN YİNE PUAN KAYBETTİ

Adanaspor geçen hafta kendi sahasında Tuzlaspor karşısında galibiyeti kaçırdıktan sonra dün de Yeni Malatya’da iki puan bıraktı. Turuncu beyazlılar ilk yarıdaki başarılı oyunlarını hem Tuzlaspor hem de Yeni Malatyaspor karşısında sergileyemeyince iki haftada 4 puan kaybetti. Karşılaşmanın gollerini 32. dakikada Adanaspor’dan Samuel Tetteh, 55. Dakikada Yeni Malatyaspor’dan Doğukan Emeksiz kaydetti.

Adanaspor ve Yeni Malatyaspor maçı Yeni Malatyaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Mutlak galibiyet isteyen Adanaspor, Yeni Malatyaspor karşısında ilk yarıda çok iyi bir oyun çıkardı. Adanaspor birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen aradığı gole 32. dakikada ulaştı. İlerleyen dakikalarda gelişen Adanaspor atağında topla buluşan Samuel Tetteh, düzgün bir vuruşla topu Yeni Malatyaspor ağlarıyla buluşturdu. Bu dakikadan sonra Yeni Malatyaspor’un beraberlik çabası, Adanaspor’un farkı artırma amacı skoru değiştirmeye yetmeyince ilk yarı Adanaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. yarıya daha iyi başlayan Yeni Malatyaspor 55. dakikada Doğukan Emeksiz’in golüyle durumu 1-1 eşitledi. Bu dakikadan sonra her iki teknik direktörün maçı kazanmak için yaptığı değişiklikler sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta her iki yarıda atılan golle 1-1 sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor