Kaplan’a moral verdiler

Adanaspor antrenmanına altyapı okullarında futbol oynayan öğrenciler karne hediyesi olarak antrenmanı ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi. Bu ziyaretten sonra da AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci antrenmanı ziyaret etti. Futbolculara baklava ikramında bulunan Zenbilci, hafta sonu oynanacak olan Afjet Afyonspor maçında Turuncu-Beyazlı takıma başarılar diledi.

START ALDILAR

Ziyaretlerin ardından Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla start aldı. Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapmna ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanaspor, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

‘FUTBOLCULARIMA İNANIYORUM’

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, “Geçen hafta kendi sahamızda Ümraniyespor karşısında mağlup olmamız bizi ve camiamızda büyük üzüntü yarattı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Afjet Afyonspor karşısında alacağımız puan veya puanlarla bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Futbolcularım mağlubiyetten dolayı gerçekten çok üzgünler, tek düşüncelerinin bu kötü gidişe biran önce son vermek ve Adanaspor’un kendine yakışır yerde olmasını sağlamak olduğunu” dile getirdi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor