Kaplan’da durmak yok

Deplasmanda Kardemir Karabük’ü 1-0 mağlup eden Adanaspor, Spor Toto 1.Lig’in 28. haftasında sahasında Abalı Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın gözetimindeki antrenmanda Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta tam süre alan futbolcular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı. Diğer futbolcular ise core stabilizasyon hareketleri ve dinamik ısınmayla antrenmana başladı. Antrenmanın ana bölümünde altıya altı dar alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Turuncu-Beyazlı ekip, deplasmanda Kardemir Karabükspor’u zor da olsa 1-0 yenmesi diğer rakipleri, Giresunspor, Afjet Afyonspor, Elazığspor ve Eskişehirspor’un yenilmesiyle puan farklarını daha da açtı. Bu sonuçlar ışığında Adanaspor biraz olsun rahat nefes almış oldu. Bu hafta kendi sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Denizlispor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Adanaspor’da yine tek düşünce puan veya puanlar almak. Turuncu-Beyazlı futbolcular, “Karabükspor karşısında zorlanmamıza rağmen 3 puan aldık. Diğer rakiplerimizin de puan kaybettiği hafta içi maçlarından sonra biraz olsun nefes almış olduk. Pazar günü kendi sahamızda ligimizin şampiyonluk adaylarından Denizlispor’u konuk edeceğiz. Rakibimizin hafta içinde kendi sahasında puan kaybetmesi dolayısıyla bizim karşımıza daha farklı çıkacaklardır. Biz de puan veya puanlar alarak aşağıdaki rakiplerimizden bir adım daha uzaklaşmak için çabalayacağız” dediler.

Teknik Direktör Eyüp Arın ise, “Geriye kalan 7 haftada birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Bu maçlardan en azından 6 puan almak zorundayız. Bu altı puanı aldığımız takdirde diğer rakiplerimizin maçları bizi ilgilendirmez. Aksi durumda ise diğer rakiplerin de maçlarını düşünmek zorunda kalacağız. Ben Salı günü oynadığımız Kardemir Karabükspor maçında futbolcularımın ders çıkardıklarına inanıyorum. Bu sefer rakip daha güçlü ve formda bir ekip. Biz de üç hafta aradan sonra galip gelerek kötü gidişimize dur dedik. Buradan alacağımız 1 puan veya 3 puan bizi daha da rahatlatacaktır. Taraftarlarımızı bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını ve 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

(HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor