Kaplan’da durmak yok

Spor Toto 1.Lig takımlarından Adanaspor, 2019-2020 sezonu hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Turuncu-Beyazlı ekip Bolu’daki kamp dönemini çok iyi geçirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

 Abant Von Resort Hotel’de, Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular 12 kilometre tempolu koşu yaptı. Antrenman teknik ve taktik oyunlarla son buldu.  Adanaspor altyapı oyuncuları Şahin Berk, Mustafa Saltuk Ceviz, Mert Adar ve  Cafer Çakmak Bolu kampına katıldı.

 Adanaspor Teknik Direktör Eyüp Arın, kampta genç futbolcuların durumunu görmek için onlarla birebir ilgileniyor. Arın, “Adanaspor’un geleceği olan gençlerimize sahip çıkmaz bizim en büyük görevimiz. Onları en iyi şekilde eğitip, takıma motive etmeye çalışacağız. Kampta bulhunan Şahin Berk, Mustafa Saltuk Ceviz, Mert Adar ve Cafer Çakmak’tan gelecek için umutluyum. İnşallah sezon başlayana kadar daha iyi çlaışıp, kendilerini takımın içine atmalarını bekliyorum” dedi.

Öte yandan Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre hazırlık maç programı şöyle:

23 Temmuz Salı: Adanaspor – Tuzlaspor
29 Temmuz Pazartesi: Adanaspor – Keçiörengücü Spor Kulübü
31 Temmuz Çarşamba: Adanaspor – Fatih Karagümrük Spor Kulübü
5 Ağustos Pazartesi: Adanaspor – İstanbulspor A.Ş.
7 Ağustos Çarşamba: Boluspor – Adanaspor
Hazırlık maçlarının saatlerinin ise ilerleyen günlerde kulübün, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtildi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor