Kaplan’da durmak yok

Liglerin başlamasına az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Adanaspor’da futbolcular oldukça hırslı gözüküyor ve bir an önce maçların başlamasını istiyorlar.

Turuncu-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla lige hazırlanıyorlar. Önümüzdeki hafta başlayacak liglere kadar daha hazır duruma gelmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Adanaspor’da moraller oldukça yerinde gözüküyor. Tüm futbolcular bu dönemi çok iyi değerlendirdiklerini ve lige tam hazır durumda gireceklerini söylediler.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, “Önümüzde 10 günlük bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirip lige en iyi şekilde başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapacak güç ve kapasiteye de sahibiz. Bizim öncelikli hedefimiz önümüzdeki Giresunspor karşılaşması. Bu maçtan alacağımız üç puan bizi lige tutunma açısından daha moralli hale getirecektir. Futbolcularımız da bunun bilinci hareket ediyorlar ve ilk maçlarını kazanmak için çaba göstereceklerine inanıyorum” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor