KAPLAN’DA KEYİFLER YERİNDE

Adanaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına önceki gün ve dün yaptığı antrenmanlarla devam etti.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yapılan antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlendi. Sait Karafırtınalarla iyi bir çıkış yakalayan ve son 5 maçtan 4 galibiyet elde eden Turuncu-Beyazlılar bu hafta sonu oynanacak Samsunspor maçının da kazanıp çıkışlarını sürdürmek istiyorlar. İlk 6’yla arasındaki puan farkını 2’ye düşüren Adanaspor, Samsunspor’u da yenerek ilk 6 iddiasını daha da güçlendirmek istiyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, antrenmanlarda futbolcularla tek tek ilgilenerek onların motivasyonunu artırıyor. Futbolcular da hocaların bu tutumundan ve göstermiş olduğu babacan tavırlarından dolayı oldukça mutlular. Bu tablo maçlarda sahaya yansıyor ve iyi bir performans gösteriyorlar. Sait Karafırtınalar, “Rakibimiz de bizim gibi ilk 6 mücadelesi veriyor. Son haftalarda başarısız sonuçlar alsa da yine bizim 2 puan gerimizde onlar da bu maça asılacaklar. Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim” dedi.

Öte yandan Adanaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Adanaspor’umuzun bundan sonra oynayacağı tüm iç saha maçlarında 13-18 yaş arası tüm öğrenciler sezon sonuna kadar maçları ücretsiz izleyebilecek. Öğrencilerimiz, öğrenci kartlarıyla Passolig gişelerine giderek, sezon sonuna kadar ücretsiz biletlerini maç öncesi haftalık olarak  Passolig’lerine tanımlatabilirler. Öğrenceilerimize yapılan ücretsiz bilet kampanyası sadece Güney Kale Arkası Alt Tribünü için geçerlidir” denildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor