KAPLAN’DA KIRAN KIRANA ANTRENMAN

Adanaspor, 5 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Eryaman Stadı’nda oynanacak maçı Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ile Egemen Savran yaparken, Fevzi Erdem Akbaş da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

 

Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Turuncu-Beyazlılar’ın antrenmanı koşu ve fitness çalışmalarıyla başladı. Dar alanda pas çalışması, top kapma ve atak organizasyonları çalışan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla sona erdi. Yapılan çift kale maçında futbolcuların birbirleriyle mücadelesi kıran kırana geçti. Birbirlerinden top kapmak için sakatlanma pahasına müdahale eden futbolcuların bu hırsı Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı memnun etti. Adanaspor oynadığı 7 karşılaşmadan 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak aldığı 5 puanla şu anda 19.sırada bulunuyor. Turuncu-Beyazlılar ilk galibiyetini ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u 2-1 yenerek aldı. Daha sonra oynadığı 6 karşılaşmadan 4 mağlubiyet 2 beraberlik çıkarabildi. Daha sonra kendi sahasında oynadığı 3 karşılaşmadan 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Deplasmanda oynanan Manisa Futbol Kulübü maçının ardından Teknik Direktör Sol Bamba’nın vefat etmesi oyuncular üzerinde büyük etki yaratırken, daha sonra Yardımcı Antrenör François Ciccoli’ni ile yollar ayrılmış yerine Kemal Kılıç getirilmişti. Geçen hafta Kemal Kılıç yönetiminde kendi sahasında oynadığı Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü yenilgisinden sonra Başkan Asil Bostancı da başkanlığı bıraktığını açıkladı. Bu olaylardan sonra çalışmalarına başlayan takımda futbolcuların bu olaylardan nasıl etkileneceği ve Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü maçında nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Ama antrenmanlarda gösterdikleri performansı maçta da gösterirlerse bence Ankara’dan puanla dönmemeleri için hiçbir neden yok gibi gözüküyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor