KAPLAN’DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

Adanaspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Turuncu-Beyazlı futbolcularda Boluspor maçında alınan beraberliğin üzüntüsünün yaşandığı belirtildi. Adanaspor, Fenerbahçe maçına prestij maçı olarak bakıyor.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Boluspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra kazanmamız gereken bir maçtı. Hamleler yaptık, özellikle ikinci yarının başında iki oyuncu birden değiştirdik. Çok iyi hücuma çıkan, ayağa çok iyi pas yapan bir takımla oynadık. Bizim eksiklerimiz de bunlar. Bazı yerlerde final paslarını yapamıyoruz. Hücuma çıkarken zorlanıyoruz. Tabii ki mevcut kadromuz bu, bunlarla en iyi şekilde bir şeyler yapmak istiyoruz. Dimitri son dakika o pozisyonu asa maçı kazanabilirdik. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Biz de fazla pozisyon bulamadık işin açıkcası. Bu ligde alınan her puan değerlidir. Boluspor’a sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Mustafa Kaplan, Çarşamba günü oynayacakları Türkiye Ziraat Kupası’nda oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da şunları söyledi; “Rakibimiz şu anda Süper Lig lideri. Kadrosu çok güçlü. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Biz ise Birinci Lig’de kümede kalma mücadelesi veren bir ekibiz. Haddimizi bilerek oynayacağız. Bizim için kupadan çok lig önemli. Ama yine de elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz evinde çok iyi oynayan bir ekip, bunun da farkındayız. Skor ne olursa olsun, biz kendi yolumuza bakacağız” diye konuştu. (HABER: MEHMETA APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor