Kaplan’da mesai başladı

TFF 1.Lig’in 23.haftasında 23 Şubat Pazar günü saat 16.30’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altay ile karşılaşacak olan Adanaspor ara vermeden hazırlıklarına başladı.
Osman Yereşen Tesisleri’nde, teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman serbest yapılan koşu çalışmasıyla başladı. Dün oynanan akşam Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında ilk 11’de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Adanaspor, Altay maçı hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ARIN’DAN DEĞERLENDİRME

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, golsüz berabere kaldıkları BB Erzurumspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Eyüp Arın, “Maç bulduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedik de. Farklı konumdaki iki takımın müsabakasını değerlendirmek bizim açımızdan önemli. Bulunduğumuz konumda bir ateş hattının içerisindeyiz. Bu ateş hattının içerisinden çıkmak için çaba sarfediyoruz. Bunun için de dönüşü olmayan artık maçlar oynuyoruz. Toparlanmak istiyoruz, camiamızı sevindirmek istiyoruz. Birçok şeyi bir arada çalışıyoruz. Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başyladı, biz sonradan dengeyi sağladık. 2-3 pozisyona girip değerlendiremedik. Bizim artık çok puanlara ihtiyacımız var. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Artık önümüze bakmamız lazım. Bu hafta sonu oynayacağımız Altay maçına konsantre olmak istiyoruz. İnşallah artık başarılı olacağız” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor