Kaplan’da tek düşünce puan

Adanaspor, Adana’da sürdürdüğü Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak dün karayoluyla Hatay’a geçerek maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 14.00’de Hatayspor ile karşılaşacak olan Turuncu-Beyazlı ekipte Adana’ya puanla dönmenin hesapları yapılıyor.

GRİBAL ENFEKSİYON ŞOKU

Adana derbisinin ardından Adanaspor’da oyuncuların gribal enfeksiyona yakalanması teknik heyeti düşündürmeye başladı. Kenan Karışık, Ahmet Dereli ve Andaç Güleryüz gribal enfeksiyon nedeniyle yapılan çalışmalarda yer alamadı. Kulüp doktorları, oyuncuların sağlığına kavuşması için yoğun çaba sarfederken, durumlarının maç saatine kadar belli olacağı belirtildi.

SAVUNMA ÇÖKTÜ

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Turuncu-Beyazlı takımda Onur Akbay ve Renan Diniz’in ardından İhsan Uğur Göktaş’ta sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını söyledi. Bu gelişmeyle birlikte savunmada sıkıntı yaşayan Arın, “Diago’nun da ağrıları var. Bu nedenle antrenmanlara çıkamıyor. Bu hafta bana göre ligin en başarılı takımlarından Hatayspor ile karşılaşacağız. Sahaya 11 kişi çıkacağımız için eksik oyuncuyumuz yok diye düşünüyorum. Rakibimiz karşısında iyi bir mücadele ederek Adana’ya puanla dönmek istiyoruz” dedi. (HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor