Kaplan’da tempo artıyor

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Turuncu-Beyazlı ekip, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve şut antrenmanıyla devam eden antrenman çift kale maçlarla son buldu.

Geçen hafta kendi sahasında ilk yarısını kötü oynayıp, ikinci yarıda çok iyi futbol oynamasına rağmen beraberlikle ayrılan Adanaspor’da şimdi gözler Balıkesirspor Baltok’a çevrildi. Puan cetvelinde kendisinden 2 puan önde olan Balıkesirspor karşısında mutlak puan için sahaya çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Eyüp Arın, “Geçen hafta kendi sahamızda hiç hesapta olmayan 2 puan kaybettik. Bu kaybı bu hafta deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor karşısında telafi etmek istiyoruz. Bunun için maç gününe kadar çalışmalarımızı sürdürüp hazır duruma geleceğiz. Deplasmanda daha iyi maçlar çıkardığımız gözönüne alınırsa bu maçtan da puan veya puanlar alarak Adana’ya dönmek istiyoruz” dedi.

(HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor