Kaplan’da tempo artıyor

Adanaspor, TFF 1.Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor ile yapacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Levent Eriş yönetiminde antrenman gerçekleştirdi.

Isınma hareketleriyle başlayan idman, dar alanda pas ve orta şut çalışmasıyla sürdü. Koordinasyon ile kuvvet oyunlarıyla devam eden antrenman, çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, Kağan Söylemezgiller ile Furkan Özçal takımdan ayrı çalıştı.

İdmanda futbolcuların çok hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, teknik heyet bu durumdan oldukça memnun oldukları gözlendi. Teknik Direktör Levent Eriş, “Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdikleri performanslarından oldukça mutluyum. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, milli aradan sonra oynayacağımız ‘DERBİ’ maçına en iyi şekilde girmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Futbolcularımın derbiye daha farklı baktıklarını biliyorum. Her zaman Adanaspor-Adana Demirspor maçları kıran kırana geçer. Kimin kazanacağı belli olmaz. Ben bu sefer taraftarlarımızın da desteğiyle derbiden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor