Kaplan’da tempo arttı

Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını ara vermeden yaptığı antrenmanla sürdürdü. Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında yarın saat 19.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadymu’nda Altınordu’yu ağırlayacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken pas çalışması ile devam etti. Oyuncular, iki takıma ayrılarak dar alanda top kapma oyunu oynadıktan sonra çift kale maç yaparak günü tamamladı. Antrenmandan sonra konuşan bazı futbolcular, “Bugüne kadar taraftarlarımızı çok üzdük. Geçen haftaya kadar düşme tehlikesi içerisindeydik. Eskişehirspor’un Afjet Afyonspor’u yenerek artık matematiksel olarak da düşme tehlikesinden uzaklaştık. Üzerimizdeki baskı da biraz olsun azaldı. Altınordu karşısında daha rahat bir futbol oynayarak kendimizi gösterip, galip gelerek taraftarlarımızla barışmak istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Eyüp Arın ise, “Geçen haftaya kadar düşme potasının içerisindeydik. Bu da futbolcular üzerinde baskı yaratıp, istedikleri oyunu sahaya yansıtmalarını engelliyordu. Bu hafta Altınordu karşısına daha rahat ve stressiz çıkacağız, futbolcularımdan bu maçtan iyi bir maç çıkarmalarını bekliyorum. Kendileriyle konuşup, artık bu sezonu geride bıraktığımızı planlarımızı gelecek sezon için yapacağımızı söyledim. Buna göre kendilerini göstermelerini ve performanslarını yükseltmelerini istedim” dedi. (HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor