KAPLAN’DA TUZLASPOR MESAİSİ BAŞLADI

Adanaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından start verdi. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Adanaspor, geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor’a 1-0 yenilerek iyice küme düşme hattına yaklaştı. Turuncu-Beyazlılar, Astor Enerji Şanlıurfaspor’un deplasmanda Erzurum’a yenilmesiyle arasındaki 1 puanlık farkı korumuş oldu. Diğer  taraftan bu hafta karşılaşacağı Tuzlaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Manisa Futbol Kulübü’nü 2-1 yenerek Adanaspor’un üstüne çıkarak puanını 22’ye yükseltti. Bu hafta sonu oynanacak Adanaspor-Tuzlaspor maçı gerçekten hem kendilerini hem de diğer rakiplerini çok ilgilendiriyor. Turuncu-Beyazlılar için hayati önem taşıyan bu maçtan mutlak 3 puan alması gerekiyor. Adanaspor 3 puan aldığı takdirde hem rakibinin üstüne çıkacak, hem de Astor Enerji-Şanlıurfaspor-Ankara Keçiörengücü maçının sonucuna göre de daha üst sıralara çıkma şansı yakalayacak.

Teknik Direktör Mustafa Kılıç, Kocaelispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kaybettik, kaybederken de oyunu beraberliğe getirecek pozisyonlara giremedik. Eksik oyuncularımız vardı ama iyi bir direnç sağladı oyuncularım. Şampiyonluğun en güçlü adayıyla oynadık. Şimdi bu maçı unuttuk. Önümüzde bizim için daha önemli bir maç olan Tuzlaspor maçı var. Bütün konsantrasyonumuzu bu maça vereceğiz. Bizim rakibimiz Kocaelispor değil, bizim rakiplerimiz Tuzlaspor, Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor. Şu ana kadar bu üç rakipten Şanlıurfaspor’a deplasmanda, Keçiörengücü’ne de kendi sahamızda yenildik. Tuzlaspor karşısında mutlak galip gelmekten başka çaremiz yok. Yoksa bizim için çok büyük tehlike çanları çalmaya başlar. Futbolcularımla konuşup daha dikkatli olmalarını isteyeceğim” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor