KAPLAN’I HIRS BASTI

2024-2025 Trendyol 1.Lig’in startını gelecek hafta cumartesi günü verecek olan Adanaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sol Bamba yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 17.30’da başladı ve yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman ısınma koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde orta ve şut çalışması yapan takımımız idmanı dar alanda çift kale maç yaparak sonlandırdı. Öte yandan Adanaspor, ligin ilk maçını 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 21.45’de Yeni Adana Stadı’nda Esenler Erokspor ile yapacak. Turuncu-Beyazlılarda ilk hedef yeni sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Erokspor maçını kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar. Antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken futbolcular, “Bolu’daki kamp dönemini iyi geçirdikten sonra Adana’ya geldik ve çalışmalarımıza burada devam ediyoruz. Yeni sezonun ilk maçı olan Erokspor maçına kadar önümüzde bir haftalık bir süre var. Bu süre zarfında da daha iyi hazırlanarak o maça kadar formumuzu geliştirip taraftarlarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Sol Bamba ise antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Buraya geleli az bir zaman oldu ama futbolcularla diyaloğumuz çok iyi. Başkanımız Asil Bostancı transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yaptığı açıklamarında iki üç tane daha futbolcu alacağını söyledi. Ben de hangi mevkilere transfer yapması konusunda başkanımızı bilgilendirdim. İnşallah lig başlamadan önce transferler tamamlanır ve Erokspor maçına tam kadro çıkarız. Olmasa da elimizdeki futbolcularla çalışmalarımızı sürdürüp 10 Ağustos’ta kendi saha ve seyircimiz önüne çıkacağımız Erokspor maçında taraftarlarımızın bize büyük destek vermesini bekliyor ve onların desteğiyle de lige galibiyetle başlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor