KAPLAN’I KÜME DÜŞME KORKUSU SARDI

Adanaspor’da son haftalarda alınan mağlubiyetlerle ligin dibine doğru demir atmaya başladı. Önceki hafta Astor Enerji Şanlıurfaspor’a 4-0 mağlup olan Adanaspor, Cuma günü de kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup olunca 20 puanda kalarak 14.sırada kaldı.

Turuncu-Beyazlılar, ligin ikinci yarısın kendi sahasında Boluspor beraberliğiyle başladı. 1-1 kaldı. 60 dakika 10 kişi olan rakibine karşı bir türlü üstünlük kuramayan Adanaspor, galibiyet şansını kullanamadı. İkinci maçta ise alttaki rakibi olan Şanlıurfaspor karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek 4-0 mağlup oldu. Cuma günü oynanan ikinci yarının üçüncü maçında ise 1-0 yenik durumda 1-1’i bularak soyunma odasına giden Adanaspor, ikinci yarıda çok iyi oynamasına rağmen eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince rakibinin ikinci yarıda bir kez geldiği pozisyonda defans hatasının da etkisiyle iknici golü kalesinde görerek sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetlerin ardından taraftarlar da Başkan Bayram Akgül’e tepki göstererek biran önce teknik direktör sorununun çözülmesini ve tranfser yapılmasını istediler. Adanaspor bu hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Kocaelispor ile deplasmanda oynayacak.

Teknik Direktör Eyüp Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ligin ikinci yarısının zor geçeceğini bildiklerini belirtti. Hafta içerisinde çok iyi çalıştıklarını belirten Arın, “Düşündüğümüz oyun, 2.bölgedeki baskıda kazanacağımız topları çabuk oynayarak pozisyonlar üretmekti. Oyuncularımız istediğimiz şeyleri yapmaya çok yakın oynadılar. Hatta beklentilerimizin üstünde mücadele ettiler. Oyuna iyi başladık, yediğimiz gol bizi biraz tedirgin etse de hemen arkasında beraberlik golü bize tekrar hava getirdi. Zaman zaman son pas ve vuruşlarda hata yaptık. İkinci yarı oyuna istekli başladık. Arka arkaya pozisyonlar bulduk, biri direkten dönüd. Bugün hem ürettik, hem kaçırdık. Fakat istediğimiz sonucu elde etmeye yetmedi, çok istedik fakat beraberliğe yetecek golü bulamadık. Bugün kaybettik, zorlu bir süreçteydik ve bu sürecin içerisinde kaldık” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor