KARAFIRTINALAR: BU İŞ EKİP İŞİ

Adanaspor, hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli, neşeli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Sait  Karafırtınalar, ekibiyle birlikte fotoğraf çektirerek, “BU İŞ EKİP İŞİ” diyerek arkadaşlarını da motive etmeyi ihmal etmedi.

Adanaspor, Sait Karafırtınalar yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak play-off hattı ile puan farkını 2’ye indirdi.  Turuncu-Beyazlılar’da Fırat Gül’ün ardından göreve başlayan Sait Karafırtınalar takıma umut ışığı oldu. Karafırtınlar geldikten sonra çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet elde ederek yukarıdakilerle puan farkını 2’ye indirdi. Geçtiğimiz hafta sahasında Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Adanaspor, bu hafta ise deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak.

Sait Karafırtınalar’ın antrenmanlarda futbolcularla iyi bir diyaloğ yakalayarak onların motivasyonunu üst düzeye çıkarmayı başardı. Bunların en belirgin örneği ise Celil Yüksel ve kaleci Goran Karacic oldu. Celil Yüksel, orta sahanın tüm yükünü çekerken, ileride arkadaşlarına büyük yardımcı oluyor. Karacic ise ilk haftalardaki kötü gidişine son haftalardaki başarılı performansı ve yapmış olduğu kurtarışlarla takımının aldığı galibiyetlerde büyük pay sahibi oldu. Karacic’in son Ankaragücü maçındaki performansı ve kurtardığı penaltıyla takımına hayati bir üç puan kazandırdı.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor