KARAİSALI’DA VAHŞET!

CHP Adana İl eski Başkanı ve Belediye Meclis üyelerinden Necmettin Atay’ın amcasının oğlu olan Mehmet Fevzi Atay ile eşi Elif Atay’ı öldürenler “Hırsızlık maksadıyla girmiştik” diye ifade verdiler.

ADANA (BÖLGE)- Adana’nın Karaisalı ilçesinde Fevzi Atay ile eşi Elif Kaya, başlarından silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Tümenli Mahallesi’nde oturan Mehmet Fevzi ve Elif Atay çiftinden haber alamayan yakınlarının araştırması sonucu karı-kocanın başlarına kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi.

 Atay çiftinin cesetleri olay yerindeki incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cinayet sanığı veya sanıklarının başlatılan soruşturma sonucu yakalandığı açıklandı.

OLAY NASIL OLDU

Alınan bilgiye göre, göre iki kişinin öldürüldüğü olay şöyle gelişti:

Emekli Mehmet Fevzi Atay ve emekli öğretmen eşi Elif Atay’dan haber alamayan yakınları karı–kocayı  başlarından vurulmuş halde buldu.

Olayın jandarmaya bildirilmesinden sonra, başlatılan soruşturmada cinayet sanığı A.Ü, O.Ü, AA ve E.K. adlı 4 kişi gözaltına alındı. Zanlıların uyuşturucu bağımlısı olduğu ve evdeki 7 bileziği çaldığı öğrenildi.

Tanıkların ifadesine göre, Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli Mehmet Fevzi Atay ve emekli öğretmen eşi Elif Atay çiftinden haber alamayan akrabaları öğleden sonra evlerine gitti.

 Ancak çift kapıyı açmayınca akrabaları şüphelenip durumu jandarmaya  bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, eve girdiğinde karı-kocayı başlarından vurulmuş halde buldu. Jandarma ekipleri, olayı aydınlatmak için evde parmak izi ve delil topladı.

Soruşturma ve arama sbonucu yakalanan 4 kişi evden 7 bileziği çaldığı,  bu sırada eve dönen karı-kocayı silahla başlarından vurarak öldürdüğü belirlendi.

Sanıklar hakkındaki soruşturmanın sürdürüldüğü, öldürülen karı-kocanın Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldığı da öğrenildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor