Karalar: Halkın tercihine saygı duyulmalı

ADANA (BÖLGE)- Millet İttifakı’nın CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, oyunu seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesi dileğiyle kullandı.

Sabahın erken saatlerinde okulları gezerek güne başlayan Başkan Zeydan Karalar, kendi oyunu İsmail Sefa Özler Anadolu Lisesi’nde 1074 nolu sandıkta kullandı. Eşi Nuray Karalar, oğlu Mert  Karalar, kızı Özge Kamer Karalar Pekus ve damadı Serdar Pekus ile birlikte okula geldi. Karalar, oy kullanmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara esenlikler diledi. İyi bir hafta sonu olmasını istediğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Tüm çalışmalar bitti bugün halkımız sandığa gidiyor. Kararını veren halkımızın tercihine sonuç ne olursa olsun saygı duyacağız. Barış, kardeşlik ve huzur içerisinde bu sürecin tamamlanması tek dileğimizdir. Vatanımıza, milletimize, hayırlı olsun. Demokratik, olaysız, saygılı bir seçim olsun. En azından bugün ona uyalım hepimiz. Biz zaten baştan beri özgür iradenin tecelli etmesi noktasında her türlü özveride bulunduk. Bugün artık herkes oy kullanacak. Kararını verdi herkes. Bu karara da herkesin saygı duyması gerekiyor. Benim heyecanım çok olmaz. Pek heyecanlı bir adam değilim. Sonucu belli bir seçim çünkü. Malumun ilanı olacak akşam” dedi.

Başkan Zeydan Karalar’ın okula gelişinden oy kullanıp ayrılana kadar oy vermeye gelen yurttaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Bir çok kişi Başkan Karalar ile fotoğraf çekmek için yarıştılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor