Karalar, Zahide Elbüken’i ödüllendirdi

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kahraman şöför Zeliha Elbüken’e yaptığı örnek davranıştan dolayı cumhuriyet altını verdi.

Ödül töreninde konuşan Zeydan Karalar, Zahide Elbüken’in davranışının örnek davranış olduğunu belirtti. Karalar, “Zahide Hanım bu davranışı ile herkese örnek oldu. İnsan hayatı her şeyin üstündedir, Zahide Hanım da bunu düşündüğü için teşekkür ediyoruz. Bu davranışın herkese örnek olması gerekiyor. Yaptığınız her adımın insanlık adına olması gerekiyor” dedi.

Zeydan Karalar, Şöför Zahide Elbüken’e ödül olarak cumhuriyet altını verdi. Ödül verildikten sonra konuşmasına devam eden Karalar, “Bu durum belediyede görevini iyi yapana ödül yapmayana ceza uygulamasının başlangıcıdır. Görevini iyi yapmayan, devletin malına zarar verenler bilmelidirler ki yaptırımı olacaktır. Biz bir kamu hizmeti yapıyoruz, biz doğduğumuz büyüdüğümüz yer de insanımıza yani kendimize hizmet ediyoruz. Belediye çalışanları ne kadar iyi hizmet ederlerse, şehrini o kadar iyi geliştirecektir.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor