“Karataş’taki projelerde halk olacak”

ADANA (BÖLGE)-Millet İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, Karataş’ta sosyal demokrat belediyecilik anlayışının tüm kesimlerce örnek alınması için mücadele edeceklerini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği ‘Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldıktan sonra yeniden Karataş’a dönen ve çalışmalarına aralıksız devam eden iş insanı Mehmet Yıldız, partililerinin ve Karataş halkının adaylığı nedeniyle gösterdiği sevgiye, sundukları desteğe layık olacağını belirtti.

SAMİMİYETLE ÇALIŞACAĞIZ

Karataş’ın turizm potansiyeliyle dünya genelinde öne çıkabilecek bir yapıya sahip olduğunu ancak merkezi idarenin yeterli desteği sunmaması nedeniyle şirin ilçenin geri planda kaldığını belirten Yıldız, “Halkımızla birlikte ilçemizin kalkınması ve tam olarak bir cazibe merkezi haline gelmesi için samimiyetle çalışacağız. Kararlarımızı hem meclis üyelerimizle hem de halkımızla birlikte alacağız. Vatandaşın içinde yer almadığı plan ya da projemiz olmayacak” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Adaylığının kesinleşmesinde emeği geçen başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere genel başkan yardımcılarına, parti yönetimine, Parti Meclisi (PM) üyelerine, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve Adana milletvekillerine, parti il yönetimi ve tüm örgütlerine, Karataş halkına teşekkür eden Yıldız, “Yoğun bir tempoyla çalışmalarımıza başladık. Ankara’daki aday tanıtım toplantımız topluma pozitif enerji yayması bakımından önemli bir program oldu. Türkiyemizi, Adanamızı, Karataşımızı daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir yapıya büründürmek için dostça, kardeşçe ve kararlılıkla çalışacağız” diye konuştu. Mehmet Yıldız, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun ilçenin çağdaş geleceğine katkı sunmak üzere tüm Karataşlılardan destek istedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor