Kaya Grup İşletmesi’ne Vali Demirtaş’tan ziyaret

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana’nın ilk nikelaj sehpa üretimini yapan Kaya Grup bünyesindeki By Fk Paslanmaz Nikelaj Sehpa fabrikasını ziyaret etti.

ADANA’NIN İLK ÜRETİCİSİ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ürettiği katma değer ve yarattığı istihdam olanakları İle Adana’nın en büyük kuruluşlarından olan Kaya Grup’un bünyesinde imalat yapan By Fk Paslanmaz Nikelaj Sehpa fabrikasını ziyaret ederek, işletmeci Enes Kaya’dan bilgi aldı. Demirtaş, Adana’nın ilk nikelaj sehpa üreticisi olma özelliğini taşıyan fabrikada, nikelaj sehpanın üretimi ve özellikleri hakkında işletmeci Enes Kaya ve çalışanlarla bir süre sohbet etti.

YURTDIŞINA İHRAÇ EDİLİYOR

Sehpaların yalnızca yurt içi pazarı için değil yurt dışı pazarı için de üretildiğini gören Demirtaş, ihracata ve istihdama katkı sağlayan Kaya Grup bünyesindeki By Fk Nikelaj sehpa fabrikasının çalışanlarına ve Enes Kaya’ya teşekkür etti. Kaya ise Demirtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ” Adanalı üreticinin her zaman yanında olan ve ziyaretleri ile bizlerin moral motivasyonunu artıran Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor