Kent meydanında çalışmalar hızlandı

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan’ın merkezine Zeydan Karalar Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulunduğu Kent Meydanı projesi yapılıyor. Projenin bir an evvel bitirilmesi için her fırsatta çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar incelemelerde bulunarak çalışmalara hız kazandırdı.

Vatandaşların merakla beklediği,Kent Meydanı projesi içinde bulunan Zeydan Karalar Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’ın sosyal yaşamı renklenecek.  İçinde bulunan tiyatro ve konferans salonları ve 24 saat açık kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalışmaların rahatlıkla yapılabileceği Kent Meydanı yemyeşil yapısı ile şehrin ortasında bir nefes alma alanı özelliği de taşıyacak.

Çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Başkan Aydar; “ Proje üzerinde yapılan alanları değerlendirerek, “Göreve geldiğimizde bizim için en önemli projelerden bir tanesi olan Kent Meydanı Projemiz için çalışmalarımızı başlattık.  Ceyhan’ın çehresini değiştirecek, şehrin vitrini olacak bu önemli projenin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonu demeden, gece gündüz ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sosyal yaşamına bilimle ve sanatla katkıda bulunacak olan bu proje aynı zamanda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirebileceği, tiyatro salonları ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktır” sözleri ile çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Meydanı’ndaki incelemeleri sırasında Başkan Aydar ile karşılaşan Ceyhanlılar, kent merkezinde atıl halde bulunan Ebe’nin Parkı’nı yıkıp Kent Meydanı projesini başlattığı için Başkana  teşekkürlerini ilettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor