KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK GELDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul, Ankara, İzmir Belediye Başkanları başta olmak üzere milletvekillerinden de “Genel Başkanım sonuna kadar yanındayız” mesajları geldi.

 

(HABER MERKEZİ)-İzmir’in Seferihisar ilçesindeki toplantıda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partililere seslenerek, “Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” açıklamasından sonra yağmur gibi destek mesajları geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere bir birçok belediye başkanı Twitter’da “Yanınızdayız” mesajı paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısına CHP mileletvekilleri de “Sonuna kadar Genel Başkanımızın arkasındayız” mesajlarıyla destek verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor