KISKANANLAR ÇATLASIN!

Başkan Soner Çetin”in toplu açılış ve temel atma töreninin ikincisine de katılan Kılıçdaroğlu, bu kez Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, Oğuz Kağan Salıcı ve Parti Meclisi üyesi Hakkı Süha Okay ile  Tekin Bingöl’ü de yanına alarak gelmesi Adana’ya verdiği  önem olarak değerlendirildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Genel Başkanımız toplu açılış ve temel atma törenlerimizin ikincisine de katılarak bizi onurlandırdı. Kendilerine teşekkürü borç biliyorum. Çalışma ve hizmet üretme anlayışımız, artan bir hızla devam edecektir” diyerek, başta Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları ile P.M üyelerine teşekkür etti.

ADANA (BÖLGE)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç, Oğuz Kağan Salıcı ile PM üyeleri Hakkı Süha Okay ve Tekin Bingöl ile birlikte Adana’ya gelerek gelmesi ve Çukurova Belediyesi”nin toplu açılış ile temel atma törenlerinin ikincisine de katılması büyük ses getirdi.

Daha önce de   Adana’ya Çukurova Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  görev süresi içinde 5 toplu açılış ve temel açılışı yapan Soner Çetin’den övgüyle bahsetmesi de dikkati çekti. Kılıçdaroğlu, “Eğer çocuklarınız için yeşil alanlar yaratılmışsa, engelli çocuklarınız için özel okullar, özel birimler oluşturulmuşsa ve anne baba engelli çocuğunu güven içinde getirip bırakıp pazara, alışverişe, taziyeye, hatta tatile gidebiliyorsa bu Belediye Başkanının size sağladığı bir olanaktır. Peki bu Çukurova’da sağlanıyor, hadi Adana’da sağlanıyor, bizim gönlümüzden geçen bütün Türkiye’de sağlanmasıdır” diyerek Belediye Başkanı Soner Çetin’den övgüyle bahsetmesi ve alkış alması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Soner Çetin’in düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenine Genel Başkan Yardımcıları ve PM üyeleriyle katılması “Hizmete ve hizmeti yerine getirene gösterilen değer” olarak nitelendirildi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor