Kızılay Yaşlıları Unutmadı

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Yaşlılar Haftası” kapsamında kahvaltıda bir araya geldiği Huzurevi sakinleriyle sohbet etti, gönüllerini aldı, Yaşlılar Hatasını kutladı.

ADANA (BÖLGE)- Kızılay Adana Şubesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya gelip, onların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

 Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanında olan, güvenli kan temininin yanı sıra toplumda yardımlaşma duygularının gelişimine katkı sunan Kızılay Yaşlılar Haftası’nda, Huzurevi sakinleri için ATOSEV tesislerinde kahvaltı organize etti.

 Yaşlilar için düzenlenen programa Türk Kızılay Adana Sube Başkanı Ramazan Saygılı, Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek, Aile ve Çalışma İl Müdür Yardımcısı Şemsi Dayı, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş, Kızılay Yöneticileri ve Genç Kızılay Kulübü gönüllüleri katıldılar. 

 ATOSEV tesislerinin Seyhan Barajı manzarası ve nostaljik parçalar eşliğinde gençler ve yaşlıların sohbetleri duygusal anlar yaşattı.

 Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, geleneksel olarak her yıl Yaşlılar Haftası’nda yaşıllarla bir araya geldiklerini belirterek, “

Nesillerin birarada olmasını, birbirlerini tanımalarıni, birbirlerine destek olmalarını, iletişim kuracak ortak dil oluşturmalarını önemsiyoruz. Yaşlılarımız başımızın tacıdır” dedi.

 Kızılay Çukurova Şube Başkanı Serdar Güneş ise, yaşlıya sahip çıkmanın, saygı göstermenin önemine dikkati çekerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 Organizasyonun sonunda yaşlılar, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya teşekkür ederek, çeşitli hediyeler sundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor