Kızılay’dan iftara davet

ADANA (BÖLGE)-Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan “Geleneksel İftar” yemeğine tüm vatandaşları davet etti.

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Karaca, yapmış olduğu basın açıklamasında Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın öncülüğünde “Ramazan’da Az Çok Demeden Paylaşıyorsan HİLÂL OLSUN TÜRKİYE” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası ile Ramazan Ayı’nda yurtta ve yurt dışında 15 milyon civarında ihtiyaç sahibine ulaşılacağını hatırlattı.

Karaca, Türk Kızılayı Adana İl Başkanlığı’nın organizesinde Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve kent protokolünün katılımıyla 28 Mayıs 2019 Salı günü tarihi Taş Köprü’de düzenlenecek iftar sofrasına tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın başkanlığında yürütülen yardım kampanyaları kapsamında 400 bin aileye gıda kolisi hazırlandığını dile getiren Kızılay Seyhan Şube Başkanı Karaca, bu kolilerde çocukların yüzlerini güldürecek sürpriz hediyeler olduğunu ve az çok demeden 10 TL ücret karşılığı olan 2868 SMS hattına “BAĞIŞ” yazarak, tüm vatandaşları Türk Kızılay’a destek olmaya çağırdı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor