Kocaispir: Yol sorunu tarih olacak

Kocaispir: Yol sorunu tarih olacak

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçe genelinde ‘Büyük Asfalt Harekâtı’ sloganı ile başlattığı yol çalışmaları devam ediyor. Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu’na çıkarma yapan ekipler 15 Ekim’e kadar 3 mahalledeki bütün sorunlu sokakları asfaltlayacak.

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede yol sorununun tamamen çözülmesi için hummalı bir çalışma yapıyor. Şuana kadar yaklaşık 100 bin ton sıcak asfalt döken ekipler günlük 20 noktada çalışma yapıyor. Başlatılan ‘Büyük Asfalt Harekâtı’ ile bölge bölge de ilerleyen ekipler Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu Mahallelerine adeta çıkarma yaptı.

15 Ekim’e kadar bu üç mahallenin sorunlu tüm sokaklarının elden geçirileceğini belirten Başkan Kocaispir, “Her mahallemiz için planlarımız, programımız hazır. Bir program dahilinde ilerliyoruz. İlçemizde görev alanımız olan sorunlu tüm sokaklara gireceğiz. Ekiplerimiz şuan Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu mahallelerimizde oldukça yoğun bir çalışma yapıyor. O bölgeyi 15 Ekim’e kadar bitireceğiz. Bunun yanı sıra günlük yaklaşık 20 noktada asfalt kaplama, asfalt yama, bordür ve parke döşeme, parke tamir, zemin tesviye olmak üzere yoğun bir çalışmamız var. Allah’ın izni ile Yüreğir’de yol sorunu tarih olacak” dedi.

Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor