KOCAİSPİR’E HALKIN YOĞUN İLGİSİ

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, halkın arasında dolaşırken halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı ve vatandaşlara tatlı ikram etti.

(HABER MERKEZİ) Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Yüreğir Belediye Başkanı ve Adana  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, sokak sokak gezerken halkın büyük desteğiyle karşılandı. Kocaispir, halkın gösterdiği yoğun ilgiden duygulandığını belirtirken, orada bulunan tatlıcının tüm tatlılarını satın alarak “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek vatandaşlara tatlı ikram etti.

BİZ HİZMETE ADAY OLDUK

Yüreğir ilçe Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir halkla buluşmasında şöyle dedi;

“Biz koltuğa otumak için değil, halka hizmet için siyaset yaptık. Dar bütçemize rağmen Yüreğir halkına büyük hizmetler sunduk, takdirlerini aldık. Şimdi Adana Büyükşehir’e aday olduk. Hizmet anlayışımızı Adana ve Adana halkı için daha çok çalışarak hayata kazandıracağız. Adana’yı  Türkiye’nin en kalkınmış şehri haline getirmek, yaşanabilir kent oluşturmak için sizin desteğinizle büyük hizmetler yapacağız.”

Fatih Kocaispir, yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, orada bulunan bir tatlıcının tüm tatlılarını alarak etrafındaki vatandaşlara dağıttı.

MELEKGİRMEZ’DE TRAFİK TIKANDI

Kocaispir, halkla gezisi sırasında Melekgirmez Çarşısı’ndaki esnaflarla da görüşürken, adeta trafik tıkandı. Büyük ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Fatih Kocaispir “Sizin desteğinizle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmem halinde bütün projelerim hazır. Yüreğir halkının memnuniyetini Adana geneline yaymak ve halkın sorunlarını sonlandırmak için tüm gayretimle çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor