Koç’tan Hak-İş’e ziyaret

ADANA (BÖLGE) – Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel’e iade-i ziyarette bulundu. Sendikanın Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Hakan Durna, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Büyümez ve Kadın Komite Üyesi-Huzurevleri İşyeri Temsilcisi Hatice Sır’ın da hazır bulunduğu görüşmede, sosyal yardımın nasıl olması gerektiği, projeler ve doğru yardım konuları ele alındı.

DEVLET İHTİYAÇ SAHİBİNİN YANINDA

Koç, daha çok dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, şiddet mağdurları ile ihmal ve istismara uğramış çocukların, birilerinin ilgisine ve şefkatine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Kendilerinin de bu yönde kurum olarak büyük destek verdiklerini anlatan Koç, Engelli ve Yaşlı Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı özel bakım merkezleri, yaşam evleri gibi hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Koç, Adana’da bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi 18 bin kişiye evde bakım hizmeti verdiklerini ifade etti. Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi olarak şiddet mağduru kadın ve çocuklarla ilgili bütün davalara müdahil olduklarını da kaydeden Koç, bu konudaki hassasiyetlerini dile getirdi.

HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Abdurrahman Yücel de, şiddet mağduru kadın ve çocukların yanı sıra bütün dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar da yaptıklarını belirterek, bu konularda her türlü desteği vermeye ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor