KONUŞMAYAN FOTOĞRAF

Bazı insanlar yüz hatlarıyla ruh hallerini belli ederler.. Bazı fotoğraflara bu görüntüler yansırsa  yorumu daha kolay yaparlar..

Size bugün iki ayrı fotoğraf sunacağım.. Aşağıdaki fotoğraf Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir, Akif Kemal Akay’ın da Seyhan Belediye başkan adaylığı döneminde çekilmiş.. İkisi de son derece mutlu.. İkisinin de yüzü gülüyor.. Zeydan Karalar abi dediği kişinin Seyhan’a aday olmasında seçimin zorlanmayacağını söyleyen ve öneren bir isim..Y ani abi dediği kişi..

Seçimler oldu, her ikisi de kazandı.. Kucaklaştılar, birbirlerini kutladılar, halka birlikte el sallayıp teşekkür ettiler..

İşte o mutluluğu ölümsüzleştiren aşağıdaki birinci fotoğraf..

Peki sonra ne oldu?.. Abi kardeş gibiydiler, aralarına kara kedi mi girdi?

Birşeyler oldu da ne oldu?

Akif Kemal Akay, Zeydan Karalar’ın kadrosunu ötekileştirmekle kalmadı bir başka partinin Belediye Başkanı gibi davranmaya, eleştirmeye, yepyeni bir kadro kurmaya  başladı.. Bir araya gelip yapılacak işleri tartışmak, diyalog kurmak, koltuğu devraldığı Seyhan Belediye Başkanlığı’nda görüş alış-verişte bulunmak yerine,  tamamen kendine göre yeni bir belediye yaratmak gibi bir davranışın içine girdi.. Zeydan Karalar her ne kadar ‘Akif abi’ diye konuşsa, kamuoyuna bu görüntüyü verse de Akif Akay aksi yönde gitmeye direndi..

Bugünkü durum mu ?

Aşağıdaki ikinci fotoğraf yeteri kadar anlatıyor.. İki Belediye Başkanı’nın gülmeyen yüzü ve zoraki fotoğrafı..

Ne gerek vardı buna?

Diyalog kurmak, düşünceleri paylaşmak, hizmet için görüş alış-verişinde bulunmak yerine neden böyle bir görüntü sergilenmeye başlandı..

Akif Akay bu sorunun cevabını vermek durumundadır..  Çünkü

İşte o ÇÜNKÜ’nün nedenini en azından kendisine oy verenlere açıklamalıdır Akif Akay..

Ayrıca, Ankara’da CHP Genel Merkezi’ne neden çağrıldığını, neler sorulduğunu, neler önerildiği, ya da hangi konularda uyarıldığını da kamuoyuna açıklamalıdır sayın Seyhan Belediye Başkanı..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor