KONUŞUN AYTAÇ BEY

Herkesin kendine düşen bir sorumluluğu var..  Sayın Aytaç Durak’ın ise iki sorumluluğu var.. Biri vatandaş Aytaç Durak olarak, diğeri  yıllarca Adana Belediyes’nin başkanlığını yapmış Aytaç Durak olarak..

O nedenle “Beni konuşturma” sözüyle karşıyı susturmak yerine konuşmalı.. Vatandaş Aytaç Durak olarak konuşmalı, yıllarca Belediye BaşkanlIğı yapmış Aytaç Durak olarak konuşmalı..

Kadronun nasıl şişirildiğini, bunun Adana halkına maliyetinin ne olduğunu üstüne basa basa kamuoyuna açıklamalı Aytaç bey..

İhalelerde yolsuzluk yapılmış mıdır, yapılan işler doğru yapılmış mıdır, kadro sayısını neden, nasıl şişirmiştir açıklamalıdır Aytaç bey..

Köprüler nasıl planlanmış, ihaleler nasıl yapılmış ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ne dolayısıyla Adana halkına maliyetleri ne olmuştur? Bu ihalelerde yanlışlıklar ya da kişiye özel kazançlar sağlanmış mıdır?

Bunları da açıklamalı Aytaç bey..

Mesela, Hüseyin Sözlü ‘ye neden kırıldığını, kimin aracılığıyla evine geldiğini de açıklamalı Aytaç bey..

Biz biliyoruz ki Aytaç Durak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde sinek uçsa duyar.. Hüseyin Sözlü için ”Beni konuşturmasın”  diyor Aytaç Durak.. Bu kentte sorumluluk almış, yönettiği belediyede her türlü araştırma yapılmış, evine kadar her taraf didik didik aranmış, gözaltına alınmış, tutuklanmış, halkın oyuyla seçilmiş olmasına rağmen uzatmalarla yaklaşık 4,5 yılın üzerinde göreve iade edilmemiş ve sonuçta beraat etmiş Aytaç Durak mutlaka konuşmalıdır..

Susması gerekenler konuşuyor, konuşması gerekenler susuyorsa..

Konuş Aytaç bey!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor