KORKU DAĞLARI BEKLİYOR!

Bugün günlerden Cuma.. Hayırlı Cuma’lar.. Geriye, Cumartesi, bir de Pazar günü kaldı.. Pazar gecesinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı belli olacak.. Peki kim olacak?

Gerçekten kıran kırana bir seçim olması bekleniyor.. Gelen mesajlara, kamuoyu yoklamasına bakılırsa Ekrem İmamoğlu ipi göğüsleyecek gibi.. Hem de 13 bin oy ile değil, birkaç tane 13 bin oyu alt alta ekleyin öyle bir sonuç çıkacak görüntüsü mevcut..

Bu görüntü, yandaşları tedirgin etmiş.. Adeta APO’dan medet umar duruma gelmişler.. Hatta yalvarırcasına..

Okan Müderrisoğlu Sabah Gazetesi’nin Ankara temsilcisi.. Biliyorsunuz Sabah Gazetesini.. Havuz medyasından.. Hazine ve Maliye Bakanımız damat beyimiz Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın CEO’su olduğu Turkuaz’a bağlı Sabah gazetesi..

Şöyle demiş Okan Müderrisoğlu;

“23 Haziran İstanbul yenileme seçimlerinde, oy blokları büyük ölçüde belirginleştiğinden, ‘kararsızlar ve Kürt kökenli seçmenler’ dengeleri etkileyebilecek güçte kabul ediliyor.

Kararsız olarak tanımlanan ve yakın markaja rağmen renk vermeyen bu grubun anlaşılabilir kaygıları veya memnuniyetsizlik nedenleri var.

Bu yönüyle bakıldığında, kararsız vatandaşlar, siyasetin ikna kabiliyetinin sınırları içinde bulunuyor.

Oysa, etnik kimlikle şekillenen seçmenler, farklı göstergelerle tercihlerini şekillendiriyor. Örneğin, HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, son açıklaması ile CHP adayına destek isterken henüz İmralı’nın ne dediği bilinmiyor.

 Ada’dan dönen avukatlarının, vakit geçirmeksizin güncel değerlendirmeleri paylaşması gerekiyor. Ki duyumlarımız, seçimde en azından ‘nötr kalınması’ çağrısına denk düşüyor.”

Yaaaa!.. Okan bey, hayrola kafanıza saksı mı düştü?.. Düne kadar kürtleri adam yerine koymuyordunuz.. Bugün APO’dan medet umar duruma geldiniz.. APO devreye girsin, en azından bazı kürtlerin nötr kalmasını istiyorsunuz öyle mi? Siz çocuk mu kandırıyorsunuz.. Dün Kürtleri adam yerine koymayan siz, bugün bu duruma geldiyseniz KORKU DAĞLARI BEKLİYOR..

METİNER ÖZÜR DİLEDİ

Mehmet Metiner tez canlıdır.. Bir dönem iktidar partisinin milletvekilliğini yaptı.. Bazan şaşkın ördek olmuyor değil.. İyice araştırıp, soruşturmadan ve sorumsuzca sözler söylemiyor da değil..

Doğrusunu isterseniz, sempatikte bir adam ama, bazan ne yaptığını bilemeyecek kadar da heyecanlı ya da kör kütük taraf..

Mesela; Global adlı bir televizyon programına çıktı Metiner.. Kendince CHP İstanbu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu FETÖ’culukla suçlayacaktı.. Aldı önündeki yazıyı önce seyircilere gösterdi, sonra okumaya başladı;

“Terbiyeni takın. Fetullah Gülen’e FETO diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile.”

Sonra bir baktı ki, o yazı Ekrem İmamoğlu tarafından değil, Ankara’nın eski Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek tarafından kaleme alınmış.

Dedik ya tezcanlıdır.. Her gördüğüne hurma diye dalıyor. İşte öyle bir şey..

Sonra ne mi oldu? Her zamanki gibi.. Özür diledi..

İşte, Ekrem İmamoğlu’nun sandığı ama İ.Melih Gökçek’e ait olduğu anlaşılan yazı; (Altta)             

Ve işte Mehmet Metiner’in özür dilediği ve paylaştığı yazı; (En altta)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor