Kozan’da Erdoğan coşkusu

28 Mayıs’ta yapılan seçimini Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Adana’nın ilçelerinden biri olan Kozan’da da kutlamalar yapıldı. Eski Saadet Partili yeni Ak Partili olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Sandıkta tercihi ne olursa olsun demokratik hakkını kullanarak oy veren tüm Kozanlı kardeşlerimiz başımızın tacıdır ve tabi ki onlara ayrıca teşekkürler” dedi.

(HABER MERKEZİ)- 14 Mayıs’ta yapılan seçim sonucunda cumhurbaşkanı belirlenemedi ve seçimler 28 Mayıs tarihinde tekrarlandı. Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında tekrarlanan seçim sonucunda Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Türkiye genelinde Erdoğan yüzde 52.18 oy alırken Kılıçdaroğlu yüzde 47.82 oranında bir oy aldı.

Adana’da ise oyların çoğunluğu Millet İttifakı Adayı Kılıçdaroğlu’na gitti. Adana genelinde kemal Kılıçdaroğlu 54.04 oy alırken Recep Tayyip Erdoğan yüzde 45.96 oy aldı. Adana’da 4 ilçede Kılıçdaroğlu, diğer tüm ilçelerde de Erdoğan kazandı. Erdoğan’ın kazandığı ilçelerden biri olan Kozan’da Erdoğan’ın seçimi kazanması sonucunda kutlama yapıldı. Kozan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 63.55 oy alırken Kılıçdaroğlu 36.45 oy aldı.

“HEPİNİZE YÜREKTEN GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan sosyal medyasından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Büyük Türkiye Zaferi ile Türkiye Yüzyılı’na 14 Mayıs’ta verdiği güçlü desteği artırarak 28 Mayıs seçimlerinde yaklaşık %63.5’e yükselten Kozan’ın yiğit insanları, hepinize yürekten gönülden teşekkür ediyorum.

Partimizin her kademesinde görev alan tüm dava arkadaşlarıma,  saha ekiplerimize, hiç bir görevi olmadığı halde Reis benim kırmızı çizgim diyerek çalışan gönüllü kahramanlara, seçimleri demokrasi şölenine çevirerek huzur içinde tamamlamamızı sağlayan kolluk kuvvetlerimize ve adını anamadığımız binlerce gizli Erdoğan sevdalılarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Sandıkta tercihi ne olursa olsun demokratik hakkını kullanarak oy veren tüm Kozanlı kardeşlerimiz başımızın tacıdır ve tabi ki onlara ayrıca teşekkürler.

Kazanan Kozan, kazanan Adana, kazanan Türkiye, kazanan Türk-İslam Dünyası ve mazlum coğrafyalardır. Çünkü biz öyle bir kazandık ki kimse kaybetmedi.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor