Kozan’da Zeydan Karalar’a sevgi seli

Millet İttifakı’nın İYİ Partili Kozan Belediye Başkanı ve Adayı Musa Öztürk’ün seçim bürosu açılışına katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, binlerce kişinin sevgi gösterileri karşısında “Kozan’I hizmete doyuracağız” dedi

ADANA (BÖLGE)– CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  Kozan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk’ün mitinge dönüşen seçim bürosu açılışına katıldı.

KARALAR, “KOZAN’IN TARİHİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Yağmurlu havaya rağmen binlerce yurttaşın katılımıyla mitinge dönüşen açılış töreninde CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar; “Kozan bölgenin en önemli merkezi olup, Kozanlı bizim için muhafazakar, milliyetçi, Kozanlı Mustafa Kemal Atatürk’e bağlıdır. Takdire şayan atalarınız vardır sizin. Ve ötesi var, Anavarza var, hani binlerce yıllık yer. Anavarza Efes Selçuk gibi dünyanın üç önemli merkezinden biridir. Dünya oraya akıyor buraya gelen yok. Niye, çünkü önem verilmemiştir.” diye konuştu.

SU FİYATLARINI YÜZDE OTUZ DÜŞÜRECEĞİZ

Su fiyatlarını yüzde otuz düşüreceklerini belirten Başkan Karalar, “İki nehrin olduğu bir memlekette su sorunu yaşanır mı? Su sorununuzu da bu kardeşiniz altı ay içinde çözecek. Yetmedi, şu pahalı suyunuzun fiyatını da yüzde otuz aşağı çekeceğiz..” Dedi.

İFTİRA VE YALAN ADANALI MERT İNSANA YAKIŞMAZ

Başkan Karalar; Her partiden bize destek gelince, belediye başkanı seçileceğimiz neredeyse belli oldu. Durum böyle olunca çeşit çeşit söylemlere başladılar. PKK´ya Zeydan Karalar cenaze arabası göndermiş? diyorlar. Kardeşim, PKK ile işimizin olmadığını yedi düvel biliyor. Biz, teröre de terörizme de şiddetle karşıyız. Bizim hiçbir terör örgütü ile işimiz olmaz. Adli Tıp Kurumu bizden bir cenaze aracı istedi. Biz de gönderdik. Adam yanlış yaptıysa o da onun sorunu” diyerek PKK´lıya cenaze aracı gönderilmesine cevap verdi.

Karalar; “ASKİ´yi HDP´ye teslim edecek?” sözlerine de cevap verdi. “Bizim hiç kimseye verecek hiçbir yerimiz, hiçbir birimimiz yoktur. İftira ve yalan Adanalı mert insana yakışmaz” dedi.

Kendisine yapılan bütün iftiraların kaybetme psikolojisine yönelik olduğunu söyleyen Zeydan Karalar; “Aldı telaş gidiyor, Bu iftiralara halkımız inanmaz inanmayacak” dedi.

Karalar, “Adana´yı dünyanın merkezi, Kozan´ı da Çukurova´nın merkezi yapacağız” dedi. Kozan´da; yol, su, altyapı ile ilgili bütün sorunları Belediye Başkanı seçildikten kısa bir süre sonra çözeceğini ve Kozanlı´ya hizmet yapmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

BU CAN BU KOZAN’A HER ZAMAN FEDA OLSUN

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk de, “Yaptığımız oldu yapamadığımız oldu. Yapamadığımızdan dolayı hepinizden dolayı özür diliyorum. Hatayı kabul etmek bir erdemliliktir. Ömrümün kırk yılını Çukurova’ya hizmet etmeye adadım. Burada bilen arkadaşlar var bilmeyenler var. Bir günden bir güne Musa Öztürk demedim. Benim Çukurovalım, Benim Adanalım, Benim Kozanlım dedim. Dünde dedim, bugünde dedim, yarında diyeceğim. Biliyorum yaş kemalini buldu. Bana senin hiç mi emekliliğin yok? diyebilirsiniz. Var, onun için iyi bir ekip hazırlıyorum, sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece belimiz yere mi gelir. Bu can bu Kozan’a her zaman feda olsun.” Dedi.

BENİM ŞİARIM HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR

Beni bilenler bilir benim şiarım halka hizmet, Hakka hizmettir şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Öztürk, “Yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Onun için de yanlış anlamayın. Geçen dönem biraz hazırlıklı gelmedik.  Bazı arkadaşlar canları sağolsun, Allah ıslah etsin, bizi oldu bittiye getirdi. Onun için sütten ağzımız yandığı için üfleyerek içiyoruz. O ayrı bir hikaye ama şimdi gerek CHP’den gerek İYİ Parti’den, gerekse AK Parti’den, MHP’den, eski Anap, eski Doğru Yol’dan arkadaşlarla geleceğin Kozan’ını birlikte dizayn edeceğiz. Bunlar bundan sonra ne yapacak. Kozan’ı nakış gibi işleyecekler. Tek başına işlenir mi yok büyükşehir var. Allah var ben büyükşehirden çok çektim, ben Merhum Özal’ın talebesiyim.  Kavga etmedim ama burnumdan getirdiler.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor