KUPAYI BAŞKAN KOCAİSPİR VERDİ

Adana Yeşiloba Hipodromu’nun ev sahipliğinde 15 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleştirilen Yüreğir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu bu yıl Salih Yıldızer’in sahibi olduğu BİLDENHAN isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı. 8 yaşındaki BİLDENHAN, bu birincilikle başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Adana’da, 7 koşulu programın tek kupalı mücadelesinde, 4+ yaşlı safkan Arap atları 1.400 metre mesafe kum pistte start aldı. Koşuda, Salih Yıldızer’in sahibi olduğu BİLDENHAN, jokeyi Halis Karataş idaresinde galibiyete uzandı. Sultansuyu Tarım İşletmeleri yetiştirmesi, 8 yaşındaki kır erkek safkanın kariyerinde, G3 Mehmet Ali Kiper, Vali (İzmir), Vali (Adana), Lozan ile A3 Şanlıurfa’nın Kurtuluşu ve Çakabey Koşuları olmak üzere 8 Grup yarış zaferi bulunuyor. İsmet Akkılıç’ın antrene ettiği safkan, elde ettiği bu birincilikle toplamdaki 23. galibiyetini hanesine yazdırdı.

4 safkanın katıldığı Yüreğir Belediyesi Koşusu’nun ikincisi ise BAY EMİR oldu. Tabelanın üçüncü basamağında GOLDEN KING yer alırken, ZÜBEYİR, yarışı dördüncü olarak tamamladı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi Salih Yıldızer’e kupasını Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir verdi. Kocaispir ayrıca, kazanan safkanın antrenörü İsmet Akkılıç’a çiçek takdim etti. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor