Kürkçüler İlkokulu basketbol ve voleybol sahasına kavuştu

Adana 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından Kürkçüler İlkokulu’na yaptırılan voleybol ve basketbol sahalarının açılışı yapıldı. Açılış töreninin ardından yine aynı köyde bulunan ve dizi çekimlerinin de yapıldığı Boyvadaoğlu konağına Yeşim Akkaş’ın da başkan olduğu Toplum Birliği projesi hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşüldü.

Birçok projeye imza atan 5 Ocak Rotary Kulübü Kürkçüler İlkokulu’na Basketbol ve Voleybol sahası ile okul girişine engelli rampası yaptı. Açılışa katılan rotary heyetini okul öğrencileri de mutlulukla karşıladı. Açılış törenine UR.2430 Bölge Guvernörü M.Hakan Karalioğlu, guvernör yardımcıları Oğuz Selmanoğlu ve Lütfi Soyupak, Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Okan Ejder, Adana 5 Ocak Rotary Toplum Birliği Başkanı Yeşim Akkaş, Müminli Mahallesi Muhtarı Mehmet Koparan katıldı. Adana 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından yaptırılan basketbol ve voleybol sahalarının açılışı, okul binasının girişine yaptırılan engelli rampasının açılışı ve öğrencilerin ihtiyacı olan spor malzemelerin teslimi gerçekleştirildi.

DİZİ ÇEKİMLERİNİN YAPILDIĞI KONAKTA ZİYARET EDİLDİ

Heyet açılışın ardından Adana 5 Ocak Rotary üyesi Özlem Boyvadaoğlu’nun ev sahibeliğinde Boyvadaoğlu Konağı’nda toplanarak köyün ihtiyaçları ve yapılacak olan projeleri konuştular. Dönem içerisinde en büyük proje olan kadın kooperatifinin kuruluş aşamasındaki çalışmaların rotary kulüpleri arasında görev paylaşımı ile dağıtılması ve takvimlendirilmesi de yapıldı.

Açılış ve köyün ihtiyaçları konusundaki toplantıların ardından Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu, TVA ve Radyo Seyhan’da canlı yayınlara çıkarak rotaryi anlattı.  (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor