KURUTULUŞ SPORYÜZME VE SUTOPU TAKIMI HEDEF BÜYÜTTÜ

(BÖLGE ÖZEL)-Yüzme ve Sutopu’nda Adana’da lokomotif görevi yapan Kurtuluşspor Kulübü’nün özverili Antrenörü Adnan Sanrı, milli takımlara yeni yetenekler kazandırdıklarını söyledi.

Sanrı, 2005 yılından bu yana sadece yüzme ve sutopunda faaliyet gösterdiklerini, 120 kadar sporcuları bulunduğunu, Kulüp Başkanı Okan Malgir’in desteğiyle kulübü yaşatmaya çalıştıklarını başka gelirleri olmadığını kaydetti.

-MİLLİ TAKIMDA 3 ADANALI-

Adnan Sanrı, her sene yeni yetenekleri milli takıma kazandırdığını belirterek, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kısıtlı olanaklara rağmen, milli takıma rekortmen sporcu Atakan Malgir başta olmak üzere Bora Tokcan ve Berkay Aksu’yu kazandırdık. Yüzmede ki başarılarımızın yanı sıra sutopunda bayanlarda U15 birinci ligde, 17 ve19 yaş grubunda 2. Ligde mücadele ediyoruz. Erkeklerde ise U13,15,17 ve 19 yaş grubunda mücadele ediyoruz. Büyük erkeklerde ise 2. Ligdeyiz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Antrenmanlarımızı sporcuların okullarını engellemeyecek şekilde düzenliyoruz. En büyük amacımız, bir dönemler yüzme ve sutopunda milli takmın yarısını oluşturan Adana yüzmesine ivme kazandırmaktır.”

-SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VEHAVUZ GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR-

Adana’da yazın açık yüzme havuzlarının sayısı fazla olmasına rağmen, Kapalı olarak sadece Rıza Salih Saray Havuzu’nun bulunduğuna işaret eden Sanrı, “Başta il spor müdürlüğü yetkilileri olmak üzere, havuz müdürü Selçuk Babacan ile diğer görevlilerden büyük destek görüyoruz. Hepsine teşekkür ederiz.Yüzme diğer sporlar gibi değil. 10 gün havuza girmeyen sporcu performansından çok şey kaybeder” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor