LEZZETİN ADRESİ ÇİVİ RESTAURANT

HABER: DURMUŞ ALACA

ADANA (BÖLGE)-Adana’da Çivi Restaurant ‘kuzu çevirme’, çeşitli lezzetli yemekleri, serpme kahvaltısı ve konforuyla sizi olduğunuz yere çivileyecek.

Birbirinden lezzetli çeşitli yemekleri yerken aynı zamanda soft ve hareketli müzikler ile keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayacak olan Çivi Restaurant müşterilerini bekliyor.

Tüm ürünleri organik olan Çivi Restaurant bir çok ilke de imza atıyor. ‘Kuzu çevirme’ ile fark yaratan restaurantın işletmecisi Murat Özaslan, “Kurumsal bir anlayışla oluşturduğumuz markamızı Çivi için, Adana merkezli işe başladık, ilerleyen zamanlarda ülke geneline yayma hedefindeyiz” dedi.

Çivi Restaurant’ın işletme sahibi Murat Özaslan ile ismi ile dikkat çeken yeni nesil restarunat Çivi’yi konuştuk. Adanalılar’ın yeni nesil bir restauranta ihtiyacı olduğunu düşündükleri için Adana’ya yakışan farklı bir konsept ile Çivi Restaurant’ı hayata geçirdiklerini ifade eden Özaslan, “7’den 70’e herkesin gelebileceği bir mekan oluşturduk” dedi.

Ailelerin hem yemek yerken, hem eğlenirken çocuklarının da eğlenmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Murat Özaslan şunları söyled:

“Hem kendimize hem de müşterilerimize dürüst davranmak ilkemizdir. 45 personelle Adanalılara hizmet vererek, hem Adana istihdamına katkı sağlıyor, hem de hemşehrilerimize farklı bir hizmet anlayışıyla oluşturduğumuz markamız Çivi için, Adana merkezli işe başladık, ilerleyen zamanlarda ülke geneline yayma hedefindeyiz. Biz önce düşlüyor, sonra da o düşleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Lezzeti, kaliteyi ve konforu Adana’ya Çivi’liyoruz.”

MÜZİKLE YEMEK KEYFİ

Eskiden insanların sadece bir restauranta giderek yemeklerini yedikten sonra çıktıklarını belirten Özaslan, “Bizler burada yeni bir başlangıç yapmak istedik. İnsanların yemeklerini yerken aynı zamanda soft müzik veya hareketli müzikler ile keyifli bir zamang eçirmelerini istedik. Yapmış olduğumuz şey aslında şenlik havasında yemeklerini yemeleri, “Yeni nesil” sloganını bu yüzden kullanıyoruz” diye konuştu.

“Farklılığımız ailelerin keyifle yemeklerini yemelerini ve sohbet etmelerini sağlamak” olduğunu ifade eden Özaslan, anne ve babaları müzik eşliğinde yemek yerken çocuklarının da oyun oynamaları ve uyuyabilecekleri çocuk oteli yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇOCUKLARA HEM YEMEK HEM EĞİTİM HİZMETİ

“Otelimizin kurulma amacı ailelerin ve çocuklarımızın rahat etmesi. Aileler bir yere gitmeye zorlanıyorlar, ya çocuklarını bir yere bırakamıyorlar, ya da çocukların uykusu geldiğinde kalkmak zorunda kalıyorlar. Biz bu duruma otelimizi kurarak son vermek istedik. Mekanımızda öncelikli olarak düşüncemiz çocuklar. Herkesin bir hayali vardır, benim de yaşayamadığım çocukluk buna vesile oldu. Güzel bir oyun parkı kurduk, oyun salonlarına ücret ödeyerek mutlu ettiğimiz çocuklarımıza ücretsiz bir oyun alanı yarattık, oyun alanını yaratırken aynı zamanda çocukların yemeklerini yiyebileceği, öğretmenlerimizin çocuklara yemeklerini yedirecekleri çocuk restaurantını aç tık. Çocukların tabletler ve telefonlar ile vakit geçirmelerini önlemek adına vaktivite bölümü yarattık. Aktivite bölümünde boyama kitapları, bilgi içerikli kitaplar, yazı ve karalama tahtası mevcut. Tüm bu aktiviteleri çocuk gelişimi mezunu öğretmenlerimiz eşliğinde yapmalarını sağlıyoruz. Çocuk bölümünde ailelerin oturdukları yerden çocuklarını izleyebilmesi için IP kameralar var, gönül rahatlığı ile sizler yemeklerinizi yerken çocuklarınız ise kendine ayrılmış dünyasında keyifli zaman geçirecek.”

“MUTFAĞIMIZDA İŞİ EHLİ KADRO OLUŞTURDUK”

Çivi Restaurant’ta kullandıkları tüm ürünlerin organik oludğunu belirten Murat Özaslan, mutfakta ünlü şeflerle çalıştıklarına dikkat çekerek, “Organik ürünler, yaptığımız yemeklerin lezzetine lezzet kalmakta. Ama, birde bunun yanı sıra mutfaktaki çalışan arkadaşlarımız var. Tanınmış mutfak şefi Hüseyin Sancar beyin şefliğinde mutfakta güzel, işinin ehli bir kadro oluşturduk. Kuzu çevirme, ızgara steak, fırın çeşitleri ile zengin bir menümüz var. Tüm ürünler hem gramaj olarak doyurucu hem de fiyat olarak güzel bir seviyede. Tabi asıl olay bunun kalıcı olmasını sağlayabilmek, tüm enerjimizi kalıcı olabilmek için harcıyoruz. Sistemi olan bir restaurant olma yolunda ilerliyoruz. Her geçen gün daha büyük bir ailemiz oluşuyor. Tabi menümüzdeki her şey birbirinden lezzetli diyoruz ama son kararı ailemiz fertleri (müşterilerimiz) veriyor. Eksiklerimiz varsa onları düzeltiyoruz, eleştirileri her zaman daha iyisini yapmak için ciddiye alıyoruz” dedi.

“ÜRÜNLERİ YÖRELERİNDEN GETİRİYORUZ”

Tereyağı Trabzon Tonya’dan, peyniri Ezine’den, sucuk ve pastırmayı Afyon’dan, zeytin, zeytinyağı,. Nar ekşisi vb. ürünleri de Hatay’dan getirttiklerini belirten Çivi Restaurant’ın işletmecisi Murat Özaslan, “Yani ürünlerimizin tamamı kendi doğal yerlerinden lezzet testine tabi tutularak tedarik ediliyor. Bu da iyi ustalar elinde daha lezzetli hale geliyor” diye konuştu.

Özaslan, birçok ilklere de imza attıklarını söyledi. “Kuzu çevirme”nin bu ilklerden biri olduğunun üzerinde önemle duran Özaslan, şu bilgileri verdi:

“KUZU ÇEVİRME EĞİTİMİ ALDIM”

“Önceleri televizyondan izlediğimiz veya seyahat esnasında denk düşerse yiyebileceğimiz bu lezzeti öncelikli olarak Adana ile buluşturduk. Aslında baktığımızda ciddi bir sorumluluktu 4-6 aylık kuzuların tedariği ve ürünün muhafaza edilmesi. Biz iyi bir çalışma ile bunun üstesinden geldik. Çanakkale Bayramiç kıvırcık kuzularının (Merinos kuzusu) tedariğini bölgesindeki çiftlikler ilhe anlaşarak haftada 2 kez sevkiyat yapılmasını sağladık. Bizzat kendimi kuzu çevirme eğitimini aldım. Sonuç olarak biz bu işi başardık, şu anda tesisimizde odun ateşinde kuzuları çeviriyoruz. Aynı zamanda tesisimizdeki diğer et ürünlerini bu kuzulardan yapıyoruz. Bu da et lezzetinin ön plana çıkmasını sağladı.”

“SERPME KAHVALTIMIZA BEKLİYORUZ”

Müşterilerine; Cumartesi ve Pazar günleri Adana usulü ciğerli, sucuklu, pideli, peynir ve reçel çeşitleri, bal, kaymak, isteğe bağlı omlet çeşitlerinden oluşan serpme kahvaltı sunduklarını ifade eden Özaslan, “Bunu yapma amacımız biz erkekler sabahları ciğer yemeye giderken eşlerimiz ve çocuklarımız maalesef bize her zaman katılamıyorlar. Restaurantımızın özelliklerinden biri de “aile olabilme” olgusu olduğundan kahvaltıda aileleri birleştirmeye çalıştık. Arzu eden müşterilerimiz 4-6 aylık kuzu ciğerinden tek başına da yararlanabiliyor” dedi.

Çivi Restaurant’ı misafirlerin fotoğraf çektirebilecekleri bir alan haline de getirdiklerini belirten Özaslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“HAFTA İÇ İSAAT 11.00, HAFTA SONLARI SAAT 08.00’DEN İTİBAREN AÇIĞIZ”

“Mekanımızda misafirlerimizin fotoğraf çekilebileceği ağaç salıncağımız, Alaçatı ve sonbahar bölgelerimiz ve botanik terasımız var. Botanik terasımız ormanlık bir alanda yemek yeme keyfini yaşatıyor. Hafta sonları açık serpme kahvaltı yapma olanağı ve günün her saatinde kuzu çevirme ve menümüzdeki tüm ürünler mevcuttur. Çivi Restaurant’a gelen herkes bizim ailemizin bir parçasıdır. Burası hepimizni yeri. Kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürmenin mutulluğunu yaşıyoruz. Adana’mıza hayırlı olsun, yeni nesil restauranımız Çivi ile sizlere hizmet vermekten son derece mutlu olacağız, sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz! Restaurantımız hafta içi saat 11.00’de, hafta sonları saat 08.00’den itibaren açıktır.”

ADREMİZ: Çivi Restaurant, Adana’nın Çukurova İlçesi’ndeki gözde bulvarlardan Süleyman Demirel Bulvarı’nda TRT binası yanında yeralıyor. Çivi Restaurant’ın Adana İletişim ve Rezevasyon telefonu: 0545 375 75 35 – 0546 801 01 00

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor