Lezzetin son durağı: My Sauce

Antakya’nın tadına varanları mest eden meşhur döneri, Adana’da en orijinal haliyle, Hatay kökenli Döztürk ailesinin işletmesinde ki My Sauce’de servis edilmeye başladı. Duygu Cafe civarında hizmete giren restoranda, ilk gün açılışsa özel, 2 bin kişiye ücretsiz döner dürüm dağıtıldı. İşletmeci Ali Döztürk, ‘’Güler yüzlü hizmet ve kalite ürün servisi anlayışıyla, tavuğun ve sosun en uyumlu halini müşterilerimize sunuyoruz. Lezzetin son durağıyız’’ dedi.

***

My Sauce’de damak çatlatan döner izdihamı 

Haber: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) –  Adana’da, Hatay kökenli Döztürk ailesinin işletmesinde yer alan, ‘My Sauce’ markası altında, Antakya’nın meşhur dönerini orijinal haliyle servis eden yeni bir restoran açıldı. Günlük gelen taze tavuk etini nar gibi kızartıp Antakya usulü bol sarımsaklı mayonez ve özel sosluyla harmanlayarak, yan ürünlerini de ekledikten sonra çıtır lavaşına sarıp dürüm halinde servis eden restoran, ilk günde yaklaşık 2 bin kişiye ücretsiz döner dağıttı. Damak çatlatan döner yemek isteyenler; Baraj Yolu, Duygu Cafe civarındaki restoranın önünde izdiham yaratan uzun kuyruklar oluşturdu. Ali Döztürk’ün koordine ettiği restoran, uygun fiyatıyla, her kesime ve her bütçeye hitap eden bir özelliğe sahip.

HEDEF, ADANA’DA İLK ÜÇE GİRMEK

Açık mutfağıyla misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor My Sauce Döner… Gelenler bir yandan dönerlerini yerken bir yandan da tandır lavaşının pişirilmesine ve dönerin kesilip hazırlanmasına da şahit oluyorlar. Konsept olarak diğer dönercilerden farklı olduklarını dile getiren Ali Döztürk, “Konum olarak öğrencilerin yoğun olduğu bir bölgeyi tercih ettik. Öte yandan; döner geleneksel ve sürekliliği olan bir lezzet. Döner mutfağında, restoranımızı Adana’nın ilk üçüne sokmayı hedefliyoruz.  Her gün kendimizi geliştirerek Türk gastronomisini daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum” dedi.

KENDİ YEMEDİĞİMİZİ KİMSEYE YEDİRMİYORUZ

Mutfaklarının ve kullanılan bütün malzemelerin müşteri denetimine açık olduğunu net bir şekilde vurgulayan Ali Döztürk, şunları kaydetti; ‘’Dileyen her müşterimiz, hijyen ve kaliteye verdiğimiz önemi anlayabilmek adına, bizden inceleme talebinde bulunabilir. Etlerimizi, üreticiden günlük ve taze alıyor, but ve göğüs karışımıyla dönerimizi meydana getiriyoruz. İlk döneri, saat 11.00 sıralarında öğle kalabalığı başlamadan önce biz yiyoruz zaten. Kendi yemediğimizi kimseye yedirmiyoruz. Piyasada,  maliyeti düşürmek amacıyla içine karıştırılan deri, sakatat ve inek memesi gibi hileler mide bulandırıyor. Bu hileleri tadından ayırt etmek çok zor. Gıdada yapılan hileler, sağlığımızı bozmasının yanı sıra damak tadımızı da yok ediyor. Biz de ise her şey şeffaf. Her denetime tamamen açığız.’’

GÜLER YÜZLÜ HİZMET VE KALİTELİ ÜRÜN SERVİSİ

Ali Döztürk, sözlerini şöyle tamamladı; ‘’Müşterilerimiz bizim baş tacımız, asla dönerin içini patateslerle şişirip göz boyamıyoruz ve kaliteden taviz vermiyoruz. İşletmenin ayakta durması ve rağbet görmesi ailenin el ele olmasından kaynaklanıyor. ‘Güler yüzlü hizmet ve kalite ürün servisi’ bizim birinci sloganımız. Tek isteğimiz dönerimizin lezzetini damaklarda unutulmaz kılmak. Kaliteden asla taviz vermiyoruz ve vermeyeceğiz. Tavuğun ve sosun en uyumlu haliyle, lezzetin son durağıyız’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor