LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına İstanbul’da sürdürüyor. Mavi-Lacivertli futbolcuların hepsi Trabzonspor karşısında galip geleceklerine inandıklarını söyledi.

Antrenman sonrası bu sezon çok iyi form yakalayan Badou Ndiaye verdiği özel röportajda önemli ifadeler  kullandı. Badou Ndiaye, “Şu ana kadar oynadığımız maçlarda çok iyi performans göstermemize rağmen istediğimiz yerde olmadığımıza inanıyorum. Bazı maçlardaki şanssızlıklar yüzenden kaybettiğimiz puanlar yüzünden şu anda ilk 3 içinde olamadık. Ama lig uzun bir maraton, bundan sonra daha iyi performans göstererek ilk 3 için mücadele edeceğiz. Bunu yapacak futbolcu kalitesi ve taraftara sahibiz. Ligin sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi. Süper Lig’de bu sezon en özel oyuncu olarak kimi görüyorsun sorusuna da, “Pek çok isim var, ancak Younes Belhanda derim. Öte yandan kalecimiz Ertaç Özbir’i de söyleyebilirim. Kendisi ligin en iyi kalecilerinden biri” diye konuştu.

Badou Ndiaye, “Fenerbahçe maçından sonra sosyal medyadan pek çok küfürlü mesajlar aldım. Ben kime karşı oynarsam aynı mücadeleyi sergiliyorum. Fenerbahçe’den nefret etmem için bir sebep yok. Galatasaray’da oynadığım için Fenerbahçe’ye nefret mi duyacağım, hiç sanmıyorum. Benim için dünyanın en iyi taraftarı, Galatasaray taraftarları onlar dünyanın en iyilerinden” şeklinde konuştu. Öte yandan Trabzonspor-Adana Dmirspor maçının hakemi de belli oldu. Maçı Abdulkadir bitigen yönetirken, Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yardımcılıklarını, Cihan Aydın ise dördüncü hakem olarak görev yapacaklar. Mavi-Lacivertliler, Bitigen’le çıktığı 8 maçtan 1 galibiyet 1 beraberlik alırken, 8 de yenilgi aldı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor