LÖSEV Adana Bölge Ofisi’nden ÇGC’ye ziyaret

ADANA (BÖLGE)-LÖSEV Adana Bölge Ofisi Basın Birimi’nden Ezgi Karadağ ve Buğse Harmanda, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ÇGC Sosyal ve Kültür Tesisleri’nde ziyaret etti.

Basın biriminden Ezgi Karadağ öncelikle LÖSEV’ in Adana çalışmalarından ve amaçlarından bahsederek,’’Vakfımız Ankara merkezli olup 21 yıllık bir vakıftır. 1998 yılında Dr. Üstün Ezer tarafından kurulmuştur. Adana şubemiz de bir buçuk yıl önce faaliyetlerine başlamıştır. Adana ve civar illerdeki lösemili ve kanserli çocuklarımız ile yetişkin hastalarımıza daha fazla ulaşabilmek, onların hayatlarına daha çok dokunabilmek için Adana İletişim Ofisimizi açtık. Toplumun dikkatini Lösemiye çekmek ve farkındalık yaratabilmek için çeşitli etkinlikler düzenledik. Hastanelerde tedavi gören lösemili hastalar ve yakınlarına ulaşıp, onların ihtayaçlarının tesbiti ve sorunlarının çözümü için çaba sarfettik.’’dedi.

Daha sonra söz alan Buğse Harmanda, “İyilikler Çarşısı Projesi” ile ilgili bilgiler verdi. Harmanda,”İyilikler Çarşısı Projemizi 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştireceğiz. Burada vakfımıza kayıtlı ailelerimiz sponsorların sağladığı yardımlarla çarşımızda yer alacak  olan ürünleri alabilecekler.Çarşımızda her alandaki ihtiyacı giderebilecek ürünlerimiz olacak, bu proje sayesinde kolaylıkla ulaşım sağlayacaktırlar.’’dedi.

LÖSEV’in düzenlediği, ‘‘Lösemili Çocukların İhtiyaçları İle Canım Kardeşim Ders Evi ve Anne Üretim Atölyeleri’’ proje ve faaliyetleri için toplumun tüm kesimlerinden destek beklediklerini ekledi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ziyaretlerinden dolayı LÖSEV temsilcilerine teşekkür etti. Esendemir, LÖSEV’ in gerçekleştireceği projelere ÇGC olarak her anlamda destek olacaklarını söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor