LUİS NANİ ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor’un anlaşmaya vardığı Luis Nani İstanbul’a gelerek 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Manchester United formaları da giyen dünyaca ünlü Luis Nani’yi renklerine bağladı.

36 yaşındaki başarılı futbolcu, Türkiye’de daha önce Fenerbahçe’de oynadı. 2015-2016 sezonunda Sarı-Lacivertli formayı giyen Nani, daha sonra İspanya’da Valencia’nın yolunu tuttu. Daha önce de Manchester United ve Sporting formaları giyen Luiz Nani, son olarak Avusturalya takımlarından Melbourne’ün kadrosunda yer aldı. Tecrübeli futbolcu 1 Temmuz’da Melbourne ile yollarını ayırdı.

Öte yandan Mavi-Lacivertliler’in, Luis Nani ile sözleşme imzaladıktan sonra Wolverhampton’ın golcüsü Raul Jimenez için de transfer görüşmelerine başlandığı ifade edildi. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Jimenez’in de Adana Demirspor’un transferine sıcak baktığı belirtildi. Raul Jimenez geçen sezon Wolves formasını 20 maçta giydi. Meksikalı futbolcu bu karşılaşmalarda takımına 3 gol 1 asistlik katkı sağladı. Jimenez Wolferhampton’a 2019 yılında Benfica’dan 38 milyon euroya gitmişti. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor