M1 Adana AVM’de bayram coşkusu

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana Alışveriş Merkezi Kurban Bayramı’nda düzenlemiş olduğu birbirinden farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli ve dolu dolu bir bayram yaşattı.

Adana’nın en renkli Alışveriş Merkezi olan M1 Adana AVM, ”Senin İçin” Kurban Bayramı tatilinde birbirinden farklı etkinlikler ile bayram coşkusunu ziyaretçileriyle birlikte yaşadı. Gündüz, yaz atölyeleri ile çocuklara aileleri ile birlikte eğitici- öğretici atölyeler düzenlenirken, akşam ise M1 Sahne’de birbirinden farklı müzik grupları ziyaretçilere bayram coşkusunu yaşattı. Bayram arefesi’nde geç saatlere kadar kapıları açık olan M1 Adana AVM ‘de ”Eşle Kazan” kampanyası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. M1 Adana AVM ‘de yapılan her 500 TL’lik alışverişe 100 TL ye varan hediyeler dağıtıldı.10 Ağustos İlker Karayel, 11 Ağustos Grup Es, 12 Ağustos Tuğçe, 13 Ağustos Tuğba ve 14 Ağustos Murat Koruklu ile kendini müziğin ritmine bırakan ziyaretçiler bayram coşkusunu M1 Adana AVM ‘de yaşadılar.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü; Yalçın ÖZ, ”M1 Adana AVM ‘de haziran, temmuz ve ağustos ayları boyunca birbirinden farklı ve interaktif etkinlikler ile halkımızı buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. 200’ün üzerinde mağaza karması ile alışveriş ve eğlencenin Adana’daki adresi olmanın gururunu yaşıyoruz.  Tüm Adanalıların geçmiş Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

M1 Adana AVM ‘de bir sonraki etkinlik; Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi sahne gösterisi çocuklar ile şarkılar söyleyip oyunlar oynamak üzere 17-25 Ağustos tarihleri arasında 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte M1 Adana mobil uygulamasını indirip onay kodunu gönderip etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor