M1 Adana AVM’de JOKER BABY açıldı

 “Daha da keyifli bir annelik için” mottosuyla annelerin markası Joker; Joker Baby konseptiyle 63. mağazasını M1 Adana AVM’de açtı!

ADANA (BÖLGE)-25 yıllık tecrübesiyle, anneliğin tüm süreçlerini keyfe dönüştürmeyi amaçlayan Joker; kaliteli, güvenli, her ihtiyaca hitap eden ürün çeşitliliği ve benzersiz personel anlayışıyla bebek bakım, tekstil ve oyuncak perakendeciliği alanında güçlü adımlarla büyümeye devam ediyor… Türkiye’nin çeşitli illerinde 63 mağazasıyla müşterilerine ulaşan Joker, Anne & Bebek dünyasını ile ilgili yüzlerce ürün ve markayı bir arada bulabilmeniz ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için 31 Mayıs 2019 tarihinde M1 Adana AVM de açıldı.

Açılışa Özel Kampanya Joker ’de!

Tekstilden bebek araç gereçlerine, aksesuardan ilk yaş oyuncaklarına, beslenmeden bebek bezi ihtiyaçlarına kadar binlerce ürünle fark yaratan Joker, açılışa özel kampanyasını müşterilerinin ilgisine sunuyor. Joker Baby açılış kampanyamız; ‘’31 Mayıs – 16 Haziran tarihleri arasında seçili anne & bebek ürünlerinde indirimlere ek olarak her 200 TL alışverişinize 50TL, 600TL’ye 150TL, 1000TL’ye 250TL ve katlanarak devam eden hediye joker puan fırsatı’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor