M1 ADANA’DA, MASA TENİSİ ETKİNLİĞİ!..

Avrupa Spor Haftası kapsamında “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” açılışı, bu yıl M1 ADANA Alışveriş Merkezinde yapıldı.

M1 ADANA’daki etkinliğe Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Gençlik Spor Şube Müdürleri ile İlçe Müdürleri katıldı.

MASA TENİSİ ŞÖLENİ

M1 ADANA’da gerçekleştirilen ve masa tenisi şölenine dönüşen Avrupa Spor Haftası etkinliğinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı etkin önlemler de alındı. Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları gözetilerek düzenlenen açılışta, Avrupa şampiyonalarında derece alan sporcuların gösterisi de büyük ilgiyle izlendi.

ÇİNTİMAR’DAN SPOR DAVETİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinliğinde tüm Adanalıları spor yapmaya davet etti: Adana’da 25 ayrı etkinlik düzenlediklerini de ifade eden Çintimar, şöyle konuştu:

“Amacımız ülkemizde ve şehrimizde spor kültürünün yaygınlaşması, spor yapan insanlarımızın sayısının artmasını sağlamaktır. Bu bağlamda güzel Adana’mızda her bir bireyin spor yapmasına olanak sağlayacak tesis sayılarını artıracağız. Ülkemizin tamamında organize edilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine, milletimizin maksimum düzeyde katılım sağlayacağına inanıyor, hepinizi bu etkinliklere davet ediyorum.”

TAZE HAVA,  TAZE NEFES, AÇIK ALIŞVERİŞ

M1 Adana’da kapalı alanlarda %100 taze hava sağlayan ve 24 saat esasına göre çalıştırılan özel havalandırma sistemi sayesinde AVM içerisinde sürekli %100 Taze hava dolaşımı sağlanıyor ve kirli hava dışarı atılıyor.

Alışveriş Merkezi içerisinde, salgını önleme çerçevesinde Sağlık Bakanlığı ve tüm resmi makamların yayınlamış olduğu 14 Kural titizlikle ve istisnasız olarak uygulanıyor. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor