M1’DE YILDIZLAR ALTINDA SİNEMA KEYFİ

HABER: POLEN ÖZBOZDOĞANLI

ADANA (BÖLGE)-Açıkhava Sinema Günleri 17 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında her Cuma ve Cumartesi M1 Adana AVM’de izleyicileri ağırlayacak.  

Adana’nın en büyük Alışveriş Merkezi M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor. M1 Adana AVM’de 17 Eylül Cuma günü başlayacak ve 16 Ekim’e kadar sürecek olan hafta sonu “Açıkhava Sineması Etkinlikleri” kahkaha dolu, eğlenceli, birbirinden keyifli filmlerle cuma ve cumartesi akşamları saat 20.00’de Adanalıları bekliyor olacak.

AÇILIŞ “AİLE ARASINDA” FİLMİ İLE YAPILACAK

Bu yıl da “Yıldızların Altında Sinema Keyfi “ adı altında gerçekleştirilecek olan Açık Hava Sineması etkinliklerinde Türk Sineması’nın seçkin ve sevilen filmleri gösterime sunulacak. Yıldızların Altında Sinema Keyfi 17 Eylül Cuma günü “AİLE ARASINDA” filmi ile açılışı yapacak. Hemen sonraki gün 18 Eylül Cumartesi günü ise “TATLIM TATLIM” filmi ile son hızla devam edecek.

“ETKİNLİKLERE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ.”

24 Eylül Cuma günü; “SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN” 25 Eylül Cumartesi günü; Çocuklar için “CAN DOSTLAR”, 01 Ekim Cuma günü; “KOCAN KADAR KONUŞ” 02 Ekim Cumartesi günü; “KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ”, 08 Ekim Cuma günü; “CİCİ BABAM”, 09 Ekim Cumartesi günü; “KOLONYA CUMHURİYETİ”, 15 Ekim Cuma günü;  “DÜĞÜM SALONU ”, 16 Ekim Cumartesi günü; “EYVAH EYVAH 3” gibi filmler izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Türk Sineması’nın birbirinden nitelikli ve başarılı filmlerinin yer aldığı açık hava sinema gösterimleri önümüzdeki bir ay boyunca devam edecek. M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz bu keyifli etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “M1 Adana AVM’de 20 yıldan bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile halkımızı buluşturduk. M1 Adana AVM’de birkaç yıldan bu yana Eylül-Ekim aylarında artık geleneksel hale gelen ücretsiz Açıkhava Sinema Gösterimleri’nin geçtiğimiz yıllarda ziyaretçilerimiz tarafından yoğun katılım ile birlikte  büyük bir ilgi görmesi bizi mutlu etti. Bu yıl da gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor